Uutisia ja Ajankohtaista

Seurassa ja sen ympärillä tapahtuu jatkuvasti. Lue alta viimeisimmät ja tulevat kuulumiset.

Facebookin jutuista koostettu artikkeli

Orbinskin sukuseuralla on oma suljettu ryhmä Facebookissa. Siellä ryhmän jäsenet voivat julkaista erilaisia juttuja sukuun liittyen. Julkaisuja on ollut suvun uutisista kuten syntymistä ja muista juhlista, mutta myös sukua mahdollisesti kiinnostavista tapahtumista kuten luennoista ja esityksistä, ja tietysti tarinoita suvun henkilöistä. Katriina on julkaissut useamman jutun sukuun liittyvistä henkilöistä. Nyt osasta näistä on koostettu yhteinen artikkeli Pinskiin nimellä Sisäministeri, oopperatähti… Artikkelissa esitellään neljä henkilöä, joiden kaikkien isomummo oli Hedvig Lovisa Orbinski. Lisäksi artikkelissa kerrotaan majuri Orbinskin toisen veljen, luutnantti Henrik Wilhelm Orbinskin tyttären Katarina Charlotta Orbinskin (1789-1845) kahdesta kiinnostavasta jälkeläisestä.
Mikäli olette liittyneet Facebookiin, mutta ette ole vielä jäsenenä sukuseuran ryhmässä, etsikää ryhmä Orbinskin sukuseura ja painakaa Liity-nappia. Ylläpitäjät hyväksyvät teidän ryhmään.

Hyvää uutta vuotta 2023!

Olettehan käyneet lukemassa Pinskissä ensimmäisen artikkelin sukukirjan seuraavasta osasta Hietanevojen suvusta. Artikkeli on lisätty vuoden 2022 alle. Kunhan artikkeleita on useampia, siirretään ne oman otsikkonsa alle.

Pinskissä uusia julkaisuja

Pinskissä vuoden 2022 alta löytyy useampi uusi artikkeli liittyen sukukokoukseen Valamossa ja miksi siellä olimme. Käykäähän lukemassa. Tämän vuoden aikana on tarkoitus vielä julkaista ensimmäinen artikkeli ns. sukukirjan toisesta osasta. Tästä lisää myöhemmin, kun juttu julkaistaan.

Sukukokous Valamossa 13.8.2022

Sukuseuran jäsenille on lähtenyt jäsenkirjeet ja kokouskutsu seuran sukukokoukseen. Ilmoittautumiset kokoukseen 24.7.2022 mennessä sukuseuran sähköpostiin orbinskinsukuseurary@gmail.com. Jos et ole saanut jäsenkirjettä, olethan yhteydessä ja tarkistetaan yhteystietosi.

Seuraava sukukokous

Koronatilanteen takia sukuseuran hallitus on päättänyt siirtää sukukokousta vielä edelleen ja seuraava kokous järjestetään 13.8.2022 Valamossa.

Koska tapaamiseen on vielä aikaa, toivomme, että seuran jäsenet voisivat kirjoittaa juttuja Pinskiin muiden seuralaisten iloksi. Juttuja voi lähettää hallitukselle, joko suoraan jollekin henkilölle tai seuran sähköpostiin osoitteeseen orbinskinsukuseurary@gmail.com.

Seuran Facebook

Seuran hallituksen sähköposti

orbinskinsukuseurary@gmail.com

Copyright © 2007-2008, Orbinskin sukuseura r.y.
Kaikki oikeudet pidätetään.