Uutisia ja Ajankohtaista

Seurassa ja sen ympärillä tapahtuu jatkuvasti. Lue alta viimeisimmät ja tulevat kuulumiset.

Pinskissä julkaistu artikkeli

Mikäli et ole vielä huomannut, Pinskissä on julkaistu tosi mielenkiintoinen Ritva Hytösen kirjoittama artikkeli Kibbutsilla. Käykää lukemassa ja nauttimassa tarinasta.

Sukukokous lähestyy

Kokouskutsut kesän sukukokoukseen lähetettiin jo huhtikuun alussa ja ilmoittautuminen päättyy 1.5.2024. Mikäli et saanut sähköpostia, tarkistathan sähköpostin roskapostikansiosi. Jos sieltäkään ei löydy mitään, otathan yhteyttä sukuseuraan sähköpostilla orbinskinsukuseurary@gmail.com. Tervetuloa kokoukseen ja seuran 30-vuotisjuhliin 8.6.2024 Savonlinnaan!

Pinskissä artikkeli Turun retkestä

Katriina on kirjoittanut artikkelin Orbinskin sukuseuran retkestä Turkuun kesällä 2023. Löydät sen Pinski-sivulta vuoden 2023 alta. Mukavia lukuhetkiä!

Sukukokous Savonlinnassa 8.6.2024

Orbinskin sukuseuran 30-vuotisjuhlakokous pidetään Savonlinnan Olavinlinnassa lauantaina 8.6.2024. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset kokoukseen ensi keväänä. Pistäkää jo nyt kalenteriin ja tulkaa sankoin joukoin paikalle.
Samalla muistutus, että kaipaamme edelleen muutamien jäsenten vastauksia jäsenkyselyyn. Varmistathan kokouskutsun saamisen vastaamalla jäsenkyselyyn.

Esko Simosen artikkeli julkaistu uudelleen

Esko Simonen kirjoitti hyvän artikkelin Orbinskin suvun ajasta Pyhäjärvellä ja artikkeli julkaistiin sukuseuran vanhoilla nettisivuilla vuonna 2012. Artikkeli ei kuitenkaan tullut sivujen uudistuksen yhteydessä mukaan Pinskeihin, joten artikkeli on muokattu nyt pdf-muotoon ja lisätty Pinskiin vuoden 2023 alle. Vaikka artikkeli on jo kymmenen vuotta vanha, sen voi hyvin lukea uudelleen.

Retki Turkuun 10.-11.6.2023

Sukuseuran retkestä Turkuun 10.-11.6.2023 on lisätietoja maaliskuun jäsenkirjeessä, joka on lähetetty sähköpostilla sukuseuran jäsenille 4.3.2023. Paperikirjeet lähtevät viikolla 10 niille jäsenille, joille ei ole sähköpostiosoitetta jäsenrekisterissä. Ilmoittautumiset retkelle 31.3.2023 mennessä sukuseuran sähköpostiin orbinskinsukuseurary@gmail.com. Lauantaipäivän aikana tutustumme oman oppaan johdolla mm. Luostarinmäkeen ja Vanhaan Turkuun sekä Turun linnaan. Sunnuntaina voimme tehdä retken Louhisaareen, mikäli saamme riittävästi lähtijöitä. Toivomme runsasta osanottoa tälle toivotulle Turun matkalle.

Jäsenkysely jäsenrekisterin tietojen päivittämiseksi

Maaliskuun jäsenkirjeen yhteydessä on jäsenkysely kaikille seuran jäsenille jäsenrekisterin tietojen päivittämiseksi. Toivomme kaikkien jäsenten vastaavan kyselyyn, jotta saamme ajantasaiset yhteystiedot kaikilta jäseniltä. Viemme jäsenkyselyn tuloksena saadut yhteystiedot uuteen jäsenrekisteriin, jonka avulla voimme parantaa yhteydenpitoa jäseniin. Jäsenkyselyn linkit on lähetetty sähköpostilla 4.3.2023 ja paperiset versiot lähetetään viikolla 10. Mikäli et ole saanut kyselyä, ota yhteyttä sukuseuraan.

Facebookin jutuista koostettu artikkeli

Orbinskin sukuseuralla on oma suljettu ryhmä Facebookissa. Siellä ryhmän jäsenet voivat julkaista erilaisia juttuja sukuun liittyen. Julkaisuja on ollut suvun uutisista kuten syntymistä ja muista juhlista, mutta myös sukua mahdollisesti kiinnostavista tapahtumista kuten luennoista ja esityksistä, ja tietysti tarinoita suvun henkilöistä. Katriina on julkaissut useamman jutun sukuun liittyvistä henkilöistä. Nyt osasta näistä on koostettu yhteinen artikkeli Pinskiin nimellä Sisäministeri, oopperatähti… Artikkelissa esitellään neljä henkilöä, joiden kaikkien isomummo oli Hedvig Lovisa Orbinski. Lisäksi artikkelissa kerrotaan majuri Orbinskin toisen veljen, luutnantti Henrik Wilhelm Orbinskin tyttären Katarina Charlotta Orbinskin (1789-1845) kahdesta kiinnostavasta jälkeläisestä.
Mikäli olette liittyneet Facebookiin, mutta ette ole vielä jäsenenä sukuseuran ryhmässä, etsikää ryhmä Orbinskin sukuseura ja painakaa Liity-nappia. Ylläpitäjät hyväksyvät teidän ryhmään.

Hyvää uutta vuotta 2023!

Olettehan käyneet lukemassa Pinskissä ensimmäisen artikkelin sukukirjan seuraavasta osasta Hietanevojen suvusta. Artikkeli on lisätty vuoden 2022 alle. Kunhan artikkeleita on useampia, siirretään ne oman otsikkonsa alle.

Pinskissä uusia julkaisuja

Pinskissä vuoden 2022 alta löytyy useampi uusi artikkeli liittyen sukukokoukseen Valamossa ja miksi siellä olimme. Käykäähän lukemassa. Tämän vuoden aikana on tarkoitus vielä julkaista ensimmäinen artikkeli ns. sukukirjan toisesta osasta. Tästä lisää myöhemmin, kun juttu julkaistaan.

Seuran Facebook

Seuran hallituksen sähköposti

orbinskinsukuseurary@gmail.com

Copyright © 2007-2008, Orbinskin sukuseura r.y.
Kaikki oikeudet pidätetään.