Orbinskin sukuseura - perustettu 1994

Etusivu

Vaakuna

Uutisia

Tapahtumia

Hallinto

Pinski

Galleria

Yhteydenotto

Linkkejä

Foorumi

Orbinskin sukuseuran keskustelufoorumi

Siirry keskustelufoorumille tästä.

Ohjeet keskustelufoorumille rekisteröitymiseen kirjautumiseen ja käyttämiseen

Keskustelufoorumille kirjautuminen ja sen käyttäminen on helppoa. Kuitenkin muutama asia rekisteröitymisen ja foorumin pelisääntöjen osalta on hyvä kerrata.

Yleistä keskustelufoorumista

Keskustelufoorumi toimii kuten internetissä oleva ilmoitustaulu. Keskustelufoorumin sisällöntuotannosta vastaavat käyttäjät. Keskustelufoorumilla voi siis lähettää kaikille sen käyttäjille näkyviä viestejä ja muut voivat kommentoida käyttäjien lähettämiä viestejä. Tämä mahdollistaa mm. sukuseuran ajankohtaisten asioiden käsittelyn helposti omalta kotikoneelta. Miksipä alustaa ei voisi käyttää muuhunkin kuulumisien vaihtamiseen. Myös sukuseuran kokousmatkojen jälkipyykkiä on näppärä pestä keskustelufoorumilla.

Keskustelufoorumille rekisteröityminen ja kirjautuminen

Rekisteröityminen foorumille

1. Mene osoitteeseen www.orbinskinsukuseurary.com/foorumi/

2.Valitse "Rekisteröidy"


3.Seuraavaksi näet keskustelufoorumin yleiset käyttöehdot, jotka on hyväksyttävä, jotta foorumille on mahdollista rekisteröityä. Valitse Hyväksyn ehdot:

4.Täytä rekisteröitymiseen tarvittavat tietosi. Muista, että käyttäjätunnus on muotoa "Etunimi Sukunimi". Vahvistuskoodi tarvitaan, jotta automaattiset haittaohjelmat eivät voi kirjautua keskustelufoorumille. Mikäli varmistuskoodista ei saa selvää paina kohdasta "Anna uusi varmistuskoodi". Kun tiedot ovat täytetty, valitse "Lähetä".

5.Nyt käyttäjätunnuksesi on luotu ja saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen varmistusviestin. Sinun täytyy aktivoida käyttäjätunnuksesi sähköpostiviestin linkkiä painamalla.

6.Pääset nyt kirjautumaan foorumille, mutta ennen pääsyäsi lukemaan ja kirjoittamaan viestejä, ylläpidon täytyy vielä liittää sinut foorumille. Tämä tehdään siksi, että orbinskin sukuseura haluaa varmistua, että keskustelualueelle rekisteröityvä käyttäjä kuuluu varmasti sukuseuraan.

Kirjautuminen foorumille

Jotta pääset käyttämään keskustelufoorumia rekisteröitymisen jälkeen, kirjaudu foorumille äsken luomallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

1. Mene osoitteeseen www.orbinskinsukuseurary.com/foorumi/

2. Valitse "Kirjaudu sisään"

3. Syötä käyttäjätunnuksesi "Etunimi Sukunimi" sekä salasanasi ja valitse "Kirjaudu sisään". Voit myös valita, pitääkö tietokoneesi sinut jatkuvasti kirjautuneena sisään, jolloin et tarvitse kirjautua jokaisella käyntikerralla erikseen. Foorumilla näkyy myös aina ketä käyttäjiä on paikalla, jos et halua tämän näkyvän muille käyttäjille, niin valitse "Piilota paikalla olemiseni tällä kertaa".

4. Jos ruudulla lukee "Tällä keskustelufoorumilla ei ole yhtään aluetta" ei webmaster ole vielä ehtinyt vahvistaa tunnuksellesi käyttöoikeutta keskustelualueille. Mikäli tämä kestää useampia päiviä, ota yhteys webmasteriin sähköpostitse

Keskustelufoorumin "pelisäännöt"

Orbinskin sukuseuran hallitus on päättänyt, että Orbinskin sukuseuran keskustelufoorumin käyttäjät esiintyvät foorumilla omalla nimellään. Näinollen nimimerkki, jota rekisteröidyttäessä kysytään on muotoa "Etunimi Sukunimi". Rekisteröitymisen yhteydessä webmaster tarkastaa jäsenrekisteristä, että foorumille rekisteröityvä keskustelija on todellakin sukuseuran jäsen ja että nimimerkki on oikeanlainen.

Keskustelufoorumi on suljettu ja keskusteluita ei voi lukea kirjautumatta foorumille, joten nimitiedot ovat turvassa. Kuitenkaan yleinen nettivarovaisuus on paikallaan, joten esimerkiksi sähköpostiosoitetta ei kannata keskusteluissa ylenpalttisesti viljellä tai se kannattaa ainakin esittää hieman kryptisemmässä muodossa esim. mattiPISTEmeikalainen(a)luukkuPISTEcom tai vastaavasti.

Copyright © 2011, Orbinskin sukuseura r.y.
Kaikki oikeudet pidätetään.